Rólunk

[főoldal]

Szerelési munkák és klímatechnika húszéves tapasztalattal!

Alapítónk 1989 óta az iparban dolgozik, az MB-SZER 2001-es megalakulásakor  évtizedes tapasztalatát kihasználva szolgálja ki a megrendelők igényeket.

Az épületgépészeti kivitelezésben vagyunk a legjobbak: ez természetesen magában foglalja a modern korban elengedhetetlen megújuló energiák terén folytatott tevékenységeket is, az energiahatékony épületek tervezését és kivitelezését.

Az MB-SZER szolgáltatásai nagy részét fővállalkozásban végzi, de magánmegrendelők részére és alvállalkozóként is partnerei rendelkezésére áll.

 

Tapasztalat és szakértelem az Ön szolgálatában

Cégünk a múltban jelentős projektek kivitelezésében működött közre nem csak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, de az ország más területein is. Az évek során az alkalmazotti létszám jelentősen kibővült, és a megbízások száma is egyre gyarapodott. Székhelyünk Miskolc, fő tevékenységi területünk pedig Borsod-Abaúj-Zemplén megye, de ma már megszokott, hogy más területekről is nagyszámú megrendelő fordul hozzánk épületgépészeti projektjeivel.

Cégünk célja nem más, minthogy továbbra is versenyképes ajánlatokkal legyen jelen a piacon, és a lehető legjobb minőségű munkát végezve szolgáljon partnerei megelégedésére.

 

Víz- és gázszerelés, központi fűtés évtizedekre biztonságosan

Cégünk foglalkozik többek között megújuló energiaforrásokkal, kazánok értékesítésével, hagyományos víz- és gázszerelési feladatokkal is, de végezzük központi fűtés szerelését és gázkészülékek javítását is.

Nagy múltú vállalkozásunk tapasztalt és szakképzett munkatársai bármilyen épületgépészeti jellegű problémával szemben megállják a helyüket, ezért mindig a legnagyobb bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel, kéréseivel, elképzeléseivel és egyedi igényeivel.

Kérjen tőlünk árajánlatot még ma, és bizonyosodjon meg róla, hogy a legpiacképesebb ajánlatot tesszük az Ön számára. Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink ne csak elégedettek legyenek, de az általunk elvégzett munkák hosszú távon is szolgálják őket, évtizedeken keresztül kényelmet és biztonságot nyújtsanak számukra.