Központi porszívó beépítés és javítás

74795_central-vacEgy modern háztartásban, főleg akkor, ha nagyobb területű házról van szó, vagy éppen az irodaépületek és hasonló építmények esetén sokszor ideálisabb megoldás egy központi porszívórendszer telepítése, mint a hagyományos megoldás alkalmazása. Ez sok esetben időt, energiát takaríthatunk meg, és sokkal hatékonyabbak lehetünk a segítségével, nagyobb tisztaságot érhetünk el.

Egy központi porszívó azonban komplex, nagy pontosságot és odafigyelést megkívánó szerkezet, amely csakis akkor működhet megfelelően, ha helyesen telepítik, ha már a tervezés során is figyelembe veszik az épület adottságait és ahhoz képest megfelelően konstruálják meg a szerkezetet.

Kényelmes megoldás

A beépítést általában két szakaszban végzik – először a csőrendszer kerül kialakításra, amely gondos tervezést igényel. Ezt általában szerkezetkész házakban végzik, de az utólagos kialakítás sem kizárt. A második ütemben magát a központi egységet helyezik el egy megfelelő helyre, általában a pincébe, garázsba vagy tárolóba, ahol nem zavar a mindennapok során.

A központi porszívó sokkal hatékonyabb lehet, mint egy hagyományos, kézi modell, mivel nem kavarja fel a szennyeződéseket, mindent kijuttat a helységből és az épületből, eredményes a poratkák elleni küzdelemben is, és összességében kevesebbszer is van szükség általa a takarításra.

Odafigyelést kíván

A telepítés gondos tervezőmunkát igényel és magas fokú szakértelmet. Cégünk munkatársai mindkettővel rendelkeznek, s emellett még sokévnyi tapasztalattal is az ilyen eszközök telepítése és szervizelése terén. Az elmúlt esztendőkben számos ilyen rendszerrel volt már dolgunk, így nagy rutinra tettünk szert a velük való munkában.

Forduljon hozzánk bizalommal – nincs olyan probléma, amellyel még ne találkoztunk volna s meg ne tudnánk oldani, ha megtisztel bizalmával és hozzánk fordul vele. Egy központi porszívó talán nagy befektetés, ám jó esetben 25-30 éven keresztül szolgálja az épületet s a benne élőket. Ám ez csakis akkor lehetséges, ha nem hanyagolják el a rendszert és rendszeresen karbantartják azt, méghozzá profi módon, szakemberek segítségével.