Központi fűtésszerelés

радиаторA központi fűtés szerelése olyan munka, amelynek nem állhatunk neki házilag, saját kézzel. Nem csak a hatékonyság múlik ugyanis azon, hogy ki áll neki a szervizelésnek, a biztonság is nagyon fontos szempont ebben az esetben.

Precizitással a biztonságért

A központi fűtés szerelése során szakembereink a rendszer minden elemét alaposan ellenőrzik, és amennyiben szükséges, eszközlik a javításokat, cserélik a sérült alkatrészeket. Ebbe beletartozik a kazán beható vizsgálata, a kémény, a csövek és vezetékek megvizsgálása, és a radiátorokat is szemügyre veszik munkatársaink.

Elvégezzük a nyomáspróbát, légtelenítést, ellenőrizzük a gázórát, elvégezzük a beüzemelést is. Szakembereink a teljes rendszert felülvizsgálják, szükség esetén helyrehozzák a hibákat, az esetleges sérüléseket, és tanácsokat is adnak arra vonatkozólag, hogyan lehetne javítani a teljesítményen, és persze megelőzni a jövőbeni hibákat.

Biztonság és hatékonyság

A szakember nem csak akkor lehet segítségére, ha már megtörtént a baj – rendszeres szervizeléssel a központi fűtés rendszer sokkal kisebb eséllyel hibásodik meg, ami nem csak nagyobb teljesítményt biztosít hosszú távon, és persze megspórolja az esetleges szervizelési költségeket, de sokkal biztonságosabb is.

A szabványoknak megfelelően, hibamentesen működő központi fűtésrendszer természetesen költséghatékonyabb is, és nem csak azért, mert adott esetben nem kell kifizetni a javíttatást, a plusz alkatrészeket, ha szükséghelyzet áll elő, például a tél közepén. Az anyagiak tekintetében azért is előnyös a rendszeres karbantartás, mert így a fűtőrendszer energiahatékonyabban képes működni. Egy háztartás kiadásainak nagy részét az energiaköltségek adják, és egy nem megfelelően működő fűtőrendszer érezhetően megnövelheti a kiadásokat már néhány hónap alatt is.

Forduljon tehát bizalommal cégünk szakembereihez, bármilyen problémája adódna is központi fűtésével. Munkatársaink gyorsan és hatékonyan, szakértő módon vizsgálják át és javítják szükség szerint rendszerét, hogy biztonságban tudhassa magát és mindenki más, és kényelme vagy pénztárcája se szenvedjen kárt.