Klíma és légtechnika beszerelés és javítás

VentilationA nyarak évről évre forróbbak, s ma már igen komoly gondot jelent, ha egy épület nem rendelkezik megfelelő léghűtő megoldásokkal – a legmelegebb nyári napokon nem csak a munka válik lehetetlenné ilyen helyeken, de megmaradni is nehéz egy olyan szobában, ahol nem áll rendelkezésre valamilyen klímaberendezés, légtechnikai megoldás.

A klímaberendezéseket azonban megfelelően is kell telepíteni ahhoz, hogy használóik megelégedhessenek működésükkel. Sok épület esetében komoly kihívást jelenthet már az egyszerű elhelyezés is az épületszerkezet okán, így kétségkívül szakképzett szakemberre van szükség ahhoz, hogy a rendszer kifogástalanul üzemeltethető legyen.

Helyes telepítéssel tökéletes hatékonyság

Cégünk vállalja klíma és légtechnikai berendezések beszerelését és javítását is. Szakembereink nem csak a megfelelő teljesítményű és adottságokkal bíró berendezés kiválasztásában segítenek szükségesetén, de annak megtervezésében is, hogy hogyan és hová kell azt telepíteni, hogy a lehető legnagyobb hatásfokkal működjön. Ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy az épületen belül elviselhetőbbé válik a hőmérséklet és megfelelő lesz a szellőzés – emellett természetesen a pénztárcát is kíméli, hiszen egy rosszul telepített gép sok esetben horribilis többletköltségekbe verheti használóit.

Szakembereink a szervizelést is könnyűszerrel megoldják, hiszen a szakmában sok éves tapasztalattal rendelkeznek, ismerik a legmodernebb és a hagyományos berendezéstípusokat egyaránt, s nem okoz nekik gondot, hogy gyorsan megtalálják és diagnosztizálják, majd a lehető legegyszerűbb módon kijavítsák az esetleges hibákat.

Fontos a rendszeres karbantartás

A légtechnikai rendszerek karbantartása is fontos természetesen – mint minden komplex elektromos eszköz esetén, még a legjobban kivitelezett és telepített rendszerekben is előfordulnak időről időre hibák, például szennyeződések, elöregedés vagy más, előre nem látható tényezők miatt. A berendezések pedig szinte törvényszerűen mindig a legrosszabb pillanatokban romlanak el, még ha jó pillanat nem is létezik ilyen tekintetben. Ez megelőzhető, ha a rendszert szakembereinkkel rendszeresen ellenőrizteti és elvégezteti a szükséges karbantartási munkákat.