Árajánlat kérés

Az MB-SZER Kft. munkatársai rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek a különféle épületgépészeti megoldások alkalmazásában, a telepítésben, javításban, szerelésben. Bizalommal fordulhat hozzánk bármilyen jellegű problémával, amely az épületben jelentkezik, egészen a gázkészülékek javításától kezdte a fűtésrendszer karbantartásán keresztül a különféle vízszerelési jellegű problémákig.

Kérjen tőlünk árajánlatot még ma, és biztos lehet benne, hogy szakértőink megtalálják majd nem csak azt a megoldást, amely a problémát a leghamarabb megoldhatja, azt a szerkezetet, amely a leghatékonyabban szolgálja majd Önt évtizedeken keresztül, de egyben azt a módot is, amely a legjobban megkíméli pénztárcáját rövid és hosszú távon egyaránt.

Az MB-SZER Kft. tevékenységi és szolgáltatási körébe tartoznak az alábbi szolgáltatások:

  • Vízszerelés
  • Gázszerelés
  • Központi fűtésszerelés
  • Klíma és Légtechnika beszerelés és javítás
  • Központi porszívó beépítés és javítás
  • Megújuló energiák
  • Gázkészülékek javítása
  • Kazánok Forgalmazása

Amennyiben olyan jellegű problémája akad, vagy egyszerűen csak szakértők tanácsát szeretné kikérni valamely kérdésben, forduljon hozzánk bizalommal.

Árajánlat kérésekor nagyon fontos, hogy minden szükséges információval ellásson minket, mert csak így tudjuk biztosítani, hogy valóban az Ön számára legmegfelelőbb megoldással szolgálhatunk.

Ha tehát valamely szolgáltatásunk felől érdeklődne, mindig igyekezzen a lehető legpontosabban megfogalmazni igényeit és kérdéseit. Ha javítást vagy karbantartást venne igénybe, írja le, pontosan hogyan jelentkezett a probléma, mit tapasztalt, mire gyanakszik a hiba okaként. Ha terveztetni szeretne vagy valamilyen új eszközt beszerezni, írja le, pontosan mit szeretne, mik az elképzelései, milyen elvárásai vannak hosszú távon.

És mindezek mellett természetesen szintén fontos, hogy magról az épületről minél többet megtudjunk – milyen lesz a kialakítása, milyen a múltja vagy éppen hogyan tervezték meg, milyen rendszerek találhatóak benne, vagy milyen rendszereket terveznek telepíteni. Mindezeket a releváns kérdéseket az ajánlatkéréskor igyekszünk tisztázni, hogy tisztán láthassunk és valóban a személyre szabott legideálisabb ajánlást tehessük tisztelt partnereink felé.

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhet: